Mustafa: Zakon o Trepči do novembra

Kosovski premijer Isa Mustafa najavio je danas da će zakon o rudniku Trepča biti finalizovan pre novembra kako bi se izbegla likvidacija ovog preduzeća.

On je tokom posete Kosovskoj agenciji za privatizaciju rekao da je nacrt zakona već pripremljen i da će se o njemu razgovarati sa svim zainteresovanim stranama.

“Zakon će morati da bude usvojen u skupštini pre novembra, kako bismo mogli da izbegnemo eventualne probleme koji bi mogli da nastanu”, dodao je Mustafa, prenosi prištinski list “Koha ditore”.

Izvor: Tanjug

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."