Godišnji koncert KUD”Zvečan”

U  nedelju  29.maja  održaće se godišnji koncert KUD“Zvečan“ iz Zvečana.Koncert se održava tradicionalno, a ove godine umesto u martu koncert se održava u maju mesecu. Publika će ponovo uživati u programu u kome će učestvovati svi članovi KUD-a od najmlađih do najstarijih.Sve koreografije iznose na svojim plećima , neće imati goste, a predstaviće nam se u novim nošnjama koje je za igrače obezbedila opština Zvečan, rekla je za naš program novoizabrana predsednica KUD“Zvečan „Jelena Đurić. Ona kaže da je to ove godine bila njihova želja, da pokažu svoj širok i bogat repertoar i igrački potencijal koji je pravo bogatstvo ovog društva.O tome govori i podatak da su najmladji članovi KUD- a predškolci.Ponosimo se njima i jedva čekamo da ih vidimo i da ih podržimo , rekla je Đurić i pozvala goste da dođu u nedelju u 19 sati,  na koncert koji se održava u bioskopskoj sali Doma kulture „Trepča“.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."