U Zvečanu glasali gradonačelnik i predsednik Privremenog organa

Na biračkom mestu broj 1 u Zvečanu svoje građansko pravo i dužnost obavio je gradonačelnik Vučina Janković koji kaže” Danas sam došao na biralište da ispunim svoju građansku dužnost,a i odlučujemo ko će u naredne 4 godine voditi našu državu i kako ćemo živeti mi i naša deca”

Na biračkom mestu broj 2 oko 8 časova i 40 minuta glasao je i predsednik privremenog organa opštine Zvečan.

“Ono što očekujem od današnjeg dana je da izborni proces prođe u najboljem redu,očekujem da građani masovno izađu na birališta, a glasaće po svojoj savesti” rekao je Ivan Todosijević predsednik privremenog organa opštine Zvečan.

Svi glasači sa teritorije opštine Zvečan a ima ih 7 774 glasaju na 7 biračkih mesta koja se nalaze na jednojn lokaciji, u OŠ “Vuk Karadžić”, a svoje pravo i obavezu glasači mogu da ispune do 20 časova kada se zatvaraju biračka mesta.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."