Izlaznost na Kosmetu 35,28 odsto do 18h

Na Kosovu i Metohiji do 18 časova glasalo je 37.901 birača ili 35,28 odsto,potvrdio je portparol OEBS misije Senad Šabović.”Sve protiče regularno, nema incidenata i nepravilnosti.Nakon zatvaranja lokacija za sakupljanje glasova, misija OEBS će prikupljene glasove odneti u Rašku i Vranje i predati ih RIKu Srbije na brojanje i ostale administrativne procedure” potvrdio je Šabović za naš program i dodao da ukoliko u 20 časova bude glasača na biračkim mestima, oni će to moći da urade i nakon 20 časova. Svako ko se zatekao na biračkom mestu u vreme predviđeno za zatvaranje, moći će da glasa”,kaže Šabović.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."