Vučić: Prevrnuti kamion stvar za Euleks i Kfor

Već treći kamion s robom iz Srbije koji je prevrnut na Kosovu za premijera Aleksandra Vučića problem je kojim treba da se bave Euleks i Kfor, jer su, kako kaže, oni zaduženi za bezbednost i slobodan protok robe i ljudi na teritoriji Kosova i Metohije.

Na pitanje kako komentariše prevrtanje kamiona s robom iz Srbije, Vučić je rekao da to pre svega govori o stanju svesti tamo, o tome da pripadamo različitim tipovima društva, dodajući da je ponosan što tako nešto ne može da se desi u Srbiji.

“Nije u redu što će sada naša koka kola morati da ide u gradove na Kosovu s obezbeđenjem, ali, to je pitanje za Evropu, za Kfor i one kojiima je posao da garantuju bezbednost i slobodan protok robe i ljudi”, poručio je Vučić.

 

Izvor: TANJUG

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."