Katarina Šulkić iz Zvečana izabrana za najlepšu devojku Srbije

Katarina Šulkić, mis Kosova i Metohije, u ponedeljak veče je od 20 finalistkinja izabrana za najlepšu devojku Srbije koja će sledeće godine predstavljati našu državu na izboru za mis sveta.

Devojka iz Zvečana koja će uskoro postati punoletna jedva je progovorila od radosti kad je postala naslednica Marije Ćetković.

Za prvu pratilju glavni žiri, s Vesnom Jugović de Vinčom na čelu, odabrao je Bojanu Bojanić, a druga pratilja je Teodora Janković. Pobednica svojim najvećim uspehom, pored titule mis, smatra to što je postala glas ibarske doline, kao i visoki plasman u emisiji „Šljivik“. Pored lepote, njen dar je i pevanje, pa je izjavila da svoj život ne bi mogla da zamisli bez muzike.

3       2

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."