MLADIĆ POVREĐEN OD ZALUTALOG HICA

Albanski navijači sa više od 30 automobila i zastavama Velike Albanije ušli su u srpsko mesto Laplje Selo, vređali meštane i uzvikivali “Ubij Srbina” i OVK.

Prema rečima meštana navijači su iz automobila u pokretu vukli i udarali prolaznike, pljuvali ih i psovali na srpskom jeziku.Veće incidente sprečila je kosovska policija koja je intervenisala na poziv meštana i preusmerila kolonu vozila prema Prištini.
Kosovska policija pojačala je patrole u srpskim mestima kako bi sprečila nove incidente.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da je povređen N.M. pogođen najverovatnije zalutalim hicem.
Mladić je pogođen u preponu leve noge u bašti kafića “Fratelo” u ulici Knjaza Miloša u Kosovskoj Mitrovici, naveo je Bojić.
Povređeni je primljen u mitrovički Dom zdravlja i ne radi se o ozbiljnijoj povredi, dodao je Bojić.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."