Marko Đurić danas u Štrpcu

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić posetiće danas Štrpce gde će se sastati sa političkim predstavnicima Srba i direktorima javnih ustanova. Sa Đurićem će u poseti biti i kosovski ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić.

U zgradi Crvenog Krsta sastaće se sa političkim predstavnicima javnih ustanova u opštini Štrpce, a obratiće se predsednik opštine Bratislav Nikolić i direktor kncelarije Marko Đuric.Tiom prilikom obići će i radove na izgradnji  stambene jedinice sa 16 stanova u Drajkovcu koje finansira  Vlada Republike Srbije.

foto KIM radio

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."